Diensten

Gezichts-behandelingen

Essentiële behandeling

Reiniging, dieptereiniging, gommage, epileren of harsen van de wenkbrauwen, vapozone, onzuiverheden verwijderen, aangepast serum, massage, specifiek masker, en aangepaste dagcreme.
Duur: 1,15 uur           €77,50

Eau & Lumiere behandeling

Reiniging, epileren of harsen van de wenkbrauwen, massage,  masker en dagcreme.
Duur: 1uur           € 65,00


Expert behandeling
Een expert behandeling is een specifieke behandeling gericht op huidverslapping of pigment-problemen.
Inclusief oogbehandeling
Duur: 1,5 uur           € 100,00

Acne behandeling
Voor jongeren een korte behandeling met een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen ( comedonen, milia's, pustels etc. ), black mask en een aangepaste dagcreme. Deze behandeling word uitgevoerd met producten van Alexandre Fabelle.
Duur: 30 minuten     € 40,00
           45 minuten     € 50,00
Meer informatie over acne

Verwenarrangement
Een essentiële behandeling inclusief een rug/nekmassage.
Duur: 105 minuten   € 95,00

  • Voor prijzen van verven, harsen, manicuren en pedicuren: zie prijslijst.

Specialisaties

Ontharen
Wij bieden 2 oplossingen voor overbeharing bij mannen en vrouwen: harsen en IPL. Harsen is het verwijderen van overtollig lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. IPL is het flitsen door middel van lichtenergie waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Vergoeding ziektekostenverzekering mogelijk.
Informeer telefonisch of per mail naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis intake.
Meer informatie over ontharen

Download hier de prijslijst IPL

Bellapeel
De bellapeel is een diamantpeeling in combinatie met seruminfusie, waarbij de huid gereinigd wordt en het bovenste laagje dode huidcellen verwijderd wordt.
Meer informatie over de bellapeel.

Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up is mogelijk voor de ogen, wenkbrauwen en lippen.
Meer informatie over permanente make-up
Heeft u geen wenkbrauwen en/of wimpers meer door chemotherapie of alopecia areata? Dan is PMU een ideale oplossing.

Meso-therapie
Meso-therapie is het toedienen van lichaamseigen hyaluronzuur door middel van kleine prikjes in lijntjes op de bovenlip, rond de mond, op de wangen en op het decolleté.
Meer informatie over meso-therapie


Maatwerk

We geloven in wat we doen en werken vanuit de overtuiging dat schoonheid van binnen zit en zien het als onze taak dat naar voren te halen en te benadrukken.
We bieden vakmanschap, kwaliteit, rust, en specialisaties , zodat er voor iedereen een oplossing te vinden is en u zich na een bezoek als herboren voelt.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake of advies.

Download hier de prijslijst van 2024.

Esthederm

Instituut Esthederm
Wij werken in de salon met de productlijn: ESTHEDERM. Esthederm deelt uw huid niet in een huidtype in. Uw huid is een levend orgaan, dat door interne of externe factoren uit evenwicht kan worden gebracht. Waar traditionele verzorgingsproducten trachten de functies van de huid over te nemen, gaan de Esthederm producten uw huid voorzien van werkstoffen die de huideigen mechanismen AANPASSEN, HEROPVOEDEN en OPTIMALISEREN, zodat uw huid zichzelf opnieuw in de juiste balans kan brengen.Uit respect voor uw huid zijn er producten die praktisch voor 100% bestaan uit huideigen stoffen zodat uw huid deze volledig kan opnemen en verwerken. Bovendien biedt Esthederm u producten met de hoogste toelaatbare concentraties actieve werkstoffen, voor een gegarandeerd goed resultaat. 

Alexander Fabelle

Voor onze acne klanten werken we met de producten van Alexandre Fabelle. Alexandre Fabelle is een Frans/Nederlands product dat in 1974 werd ontwikkeld. Alexandre Fabelle wilde huidproblemen oplossen zoals een overgevoelige huid, pigmentvlekken, acne en vele andere huidproblemen. Daarom ontwikkelde zij een groot arsenaal aan behandelingen en producten tegen allerlei huidirritaties, voortijdige veroudering, huidverslapping en rimpels. Dit doet zij door middel van vitaminen, oligo-elementen, oliën, plantenextracten en dergelijke. Dankzij een bijzonder hoog technologisch niveau, voert Alexandre Fabelle voortdurend fytokosmetologische vernieuwingen in.